Word Vip en ontvang een jaar lang 10% korting.

 

Nagel Kniptang 15 cm dubbele veer

Special Price € 39,95 Regular Price € 46,95
Op voorraad
pedicure tang 15 cm
SALE

Pedicuretang / nagelknipper 15 cm recht met dubbele overgang.

 

Er zijn verschillende soorten nagel kniptangen verkrijgbaar, elk ontworpen voor specifieke toepassingen en nageltypes. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende soorten nagel kniptangen en hun kenmerken:

 1. Standaard nagel kniptang: Dit is de meest voorkomende nagel kniptang en wordt gebruikt om de nagels van handen en voeten te knippen. Deze tang heeft vaak een ronde knipopening en een gebogen snijkant voor een nauwkeurige snede.

 2. Nagelhuidschaar: Deze tang heeft een kleine, gebogen knipopening en wordt gebruikt om de nagelriemen te knippen of bij te werken. De gebogen vorm van de tang maakt het gemakkelijk om nauwkeurig te knippen en de nagelriem te vormen.

 3. Nageltang voor ingegroeide nagels: Dit type tang is ontworpen om ingegroeide nagels te behandelen. Het heeft een gebogen, scherpe snijkant die onder de nagel kan worden gestoken om de nagel te verwijderen zonder de huid te beschadigen.

 4. Nageltang met lange handvatten: Deze tang heeft extra lange handvatten voor een betere grip en is ontworpen voor mensen met beperkte handkracht of mobiliteitsproblemen. De lange handvatten maken het gemakkelijker om de tang te gebruiken en te knippen zonder overmatige druk uit te oefenen.

Het is belangrijk om de juiste nagel kniptang te kiezen voor de toepassing en het nageltype om de beste resultaten te krijgen en letsel te voorkomen.

Het onderhouden van uw pedicure tang is essentieel om ervoor te zorgen dat deze goed blijft werken en lang meegaat. Hieronder staan enkele tips voor het onderhouden van uw pedicure tang:

 1. Reinig de nagel kniptang na elk gebruik: Maak de nagel  kniptang na elk gebruik schoon met een zachte doek en ontsmettingsalcohol.
  Verwijder alle resten van nagelstof en vuil van de tang om infecties te voorkomen.

 2. Smeer de scharnierpunten: Breng een druppel olie aan op de scharnierpunten van de tang en beweeg de tang een paar keer heen en weer om de olie te verdelen. Dit helpt de scharnierpunten soepel te houden en voorkomt dat ze vastlopen.

 3. Bewaar de tang op een droge plaats: Bewaar uw pedicure tang op een droge plaats om te voorkomen dat deze roestig wordt. Bewaar de tang niet in vochtige omstandigheden, zoals in de badkamer, en bewaar deze op een droge en goed geventileerde plaats.

 4. Slijp de snijkanten indien nodig: Als de snijkanten van de tang bot worden, kunt u deze slijpen met een speciale nagelknipperslijper of een fijnkorrelig schuurpapier. Het is belangrijk om de snijkanten niet te scherp te slijpen om te voorkomen dat u de huid beschadigt.

 5. Vervang de tang indien nodig: Als de tang beschadigd raakt of de snijkanten versleten zijn, is het tijd om de tang te vervangen. Het is belangrijk om een goede kwaliteit pedicure tang te kopen die lang meegaat en comfortabel in gebruik is.

Door regelmatig onderhoud en zorg kunt u uw pedicure tang in goede staat houden en zorgen voor een hygiënische en effectieve pedicure behandeling.

Hier zijn enkele tips om de teennagels op de juiste manier te knippen:

 1. Gebruik een goede nagelknipper: Gebruik een nagelknipper met scherpe, rechte randen om de nagels te knippen. Vermijd het gebruik van nagelschaartjes, omdat deze de nagels kunnen splijten.

 2. Knip de nagels recht: Knip de nagels recht af en vermijd het maken van ronde hoeken, omdat dit het risico op ingegroeide teennagels kan vergroten.

 3. Laat een beetje witte rand over: Laat een kleine witte rand over wanneer u de nagels knipt om te voorkomen dat u te ver knipt en per ongeluk in de huid knipt.

 4. Knip niet te kort: Knip de nagels niet te kort af, omdat dit ook het risico op ingegroeide teennagels kan vergroten en kan leiden tot pijnlijke drukpunten.

 5. Vijl de randen glad: Gebruik een nagelvijl om de randen van de nagels glad te maken en eventuele ruwe randen of scherpe hoeken te verwijderen.

 6. Houd rekening met de nagelgroei: Knip de nagels regelmatig, ongeveer eens in de zes tot acht weken, afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien.

 7. Bezoek regelmatig de pedicure.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nagel Kniptang 15 cm dubbele veer
Uw waardering
Copyright © 2021 The Nail Company. Alle rechten voorbehouden.