tijdens goede vrijdag en pasen worden er geen bestellingen verstuurd.

 

Samenwerkende pedicures

Samenwerkende Pedicures : In onze pedicuregroothandel en webshop vind u een breed scala aan pedicureproducten waaronder ook de producten van Samenwerkende Pedicures  Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkocht worden via de pedicures. Stuk voor stuk zijn het pedicureproducten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende voetproblemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel. Alle Samenwerkende Pedicureproducten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

Producten 13-17 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. swp Voet & Been gel
    swp Voet & Been gel
    0%
    Reviews

    Vanaf € 6,99

     

    Vitaliserende Voet & Been Gel op basis van ginseng, aloë vera en goudsbloem.
    Heerlijk ontspannend voor voeten en benen.

    Voeten en benen lichtjes met de gel in masseren. Aloë Vera is vochtinbrengend en herstellend. Ginseng trekt volledig in de huid en maakt deze zacht en soepel. Stimuleert de bloedsomloop en voorkomt schimmels, kloven, wratten en likdoorns. Ook goed tegen zweetvoeten, droeg en schrale huid.

    Lees verder

Producten 13-17 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Samenwerkende Pedicures 

In onze pedicuregroothandel en webshop vind u een breed scala aan pedicureproducten waaronder ook de producten van Samenwerkende Pedicures 
Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkocht worden via de pedicures.

Samenwerkende Pedicures® is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden ,
voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel.  Alle Samenwerkende Pedicureproducten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

Copyright © 2021 The Nail Company. Alle rechten voorbehouden.