tijdens goede vrijdag en pasen worden er geen bestellingen verstuurd.

 

Hoe je je handen en voeten kunt beschermen tegen de zon en zand.

Zomerse hand- en voetverzorging: Hoe je voeten kunt beschermen tegen zon en zand.

1. Draag zonnebrandcrème: Breng zonnebrandcrème aan op je voeten voordat je naar buiten gaat, vooral als je open schoenen draagt. Vergeet niet om ook de bovenkant van je voeten en je tenen in te smeren. Kies een zonnebrandcrème met een hoge SPF om je voeten te beschermen tegen beveiligde UV-stralen.

2. Gebruik handcrème met zonnefactor. De SPF15 beschermt tegen bevestiging UVA (veroorzaken huidveroudering en blijvende schade) en UVB (veroorzaken zonnebrand en roodheid) stralen. https://www.the-nailcompany.nl/anti-age-lightweight-hand-cream-spf-15-50-ml

3. Spoel je voeten na zand aan zand: Zand kan schuren en irritatie veroorzaken. Spoel je voeten af ​​met schoon water om zandresten te verwijderen na een dag op het strand. Droog je voeten goed af om schimmelgroei te voorkomen.

4. Hydrateer je voeten en handen : Zomerse temperaturen en ondergrond aan zon kunnen je handen en voeten uitdrogen. Gebruik dagelijks een vochtinbrengende crème of een specifieke voetencrème om je voeten gehydrateerd te houden. Besteed extra aandacht aan het hydrateren van de hiel en de bal van de voet dmv scrub.

5. Draag comfortabele schoenen: zorg ervoor dat je schoenen goed passen en comfortabel zijn. Te strakke schoenen kunnen blaren en wrijving veroorzaken, terwijl te losse schoenen je voeten kunnen belasten. Kies voor schoenen gemaakt van halfgeleidermaterialen om overmatig zweten te voorkomen.

6. Bescherm je voeten op het strand: Draag waterschoenen of sandalen met een goede grip om je voeten te beschermen tegen scherpe schelpen, rotsen of andere scherpe voorwerpen op het strand. Dit helpt ook om brandwonden door heet zand te voorkomen.

7. Verzorg je nagels en nagelriemen: Blijf je nagels en nagelriemen goed verzorgen, zelfs in de zomer. Houd je nagels kort om te voorkomen dat ze afbreken of scheuren. Gebruik een nagelriemolie om je nagelriemen gehydrateerd te houden en voorzichtig terug te duwen om ingegroeide nagels te voorkomen.

Delen:

Copyright © 2021 The Nail Company. Alle rechten voorbehouden.