10% vipkorting op nagelproducten, 1 jaar geldig

 

Samenwerkende pedicures

Samenwerkende Pedicures : In onze pedicuregroothandel en webshop vind u een breed scala aan pedicureproducten waaronder ook de producten van Samenwerkende Pedicures  Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkocht worden via de pedicures. Stuk voor stuk zijn het pedicureproducten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende voetproblemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel. Alle Samenwerkende Pedicureproducten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. SALE Samenwerkende pedicures schoen&sok preventief 150 ml
  Samenwerkende pedicures schoen&sok preventief 150 ml
  0%
  Reviews
  Speciale prijs € 6,10 Normale prijs € 6,15
   

  Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld, de spray komt in de kleine hoekjes en voorkomt het onstaan van nieuwe voetschimmel. Gebruik in combinatie met oplossing voor voetschimmel

  Gebruik:De schoenen 1x per week van binnen goed sprayen(6 á 8 keer pompen in elke schoen). Eventueel ook de sokken behandelen na het wassen en dan laten drogen. Geschikt voor diabetici.

  Bij afname van 12 stuks krijgt u er 1 gratis.

   

  Lees verder
 2. swp Voet & Been gel
  swp Voet & Been gel
  0%
  Reviews

  Vanaf € 6,15

   

  Vitaliserende Voet & Been Gel op basis van ginseng, aloë vera en goudsbloem.
  Heerlijk ontspannend voor voeten en benen.

  Voeten en benen lichtjes met de gel in masseren. Aloë Vera is vochtinbrengend en herstellend. Ginseng trekt volledig in de huid en maakt deze zacht en soepel. Stimuleert de bloedsomloop en voorkomt schimmels, kloven, wratten en likdoorns. Ook goed tegen zweetvoeten, droeg en schrale huid.

  Lees verder

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Samenwerkende Pedicures 

In onze pedicuregroothandel en webshop vind u een breed scala aan pedicureproducten waaronder ook de producten van Samenwerkende Pedicures 
Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkocht worden via de pedicures.

Samenwerkende Pedicures® is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden ,
voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel.  Alle Samenwerkende Pedicureproducten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

Copyright © 2021 The Nail Company. Alle rechten voorbehouden.