tijdens goede vrijdag en pasen worden er geen bestellingen verstuurd.

 

Over The-nailcompany.nl

Nieuwe bedrijfsstrategie van The Nailcompany.

Met de toenemende invloed van internet is ook het kopen op internet de gewoonste zaak van de wereld geworden., tegenwoordig koopt iedereen via onze webshop waardoor de showroom in Rotterdam overbodig is geworden .

The nailcompany is de enigste groothandel uit de branch die gekozen heeft geen verzendkosten te rekenen zodat de showroom helemaal overbodig is geworden .Door de sluiting van de showroom kunnen wij u producten dan ook gratis leveren. En door onze grote voorraden leveren wij binnen 24 uur uw bestelling. Waar u maar wil zonder verzendkosten.

Onze missie is de verwachtingen van onze klanten te overtreffen bij het wereldwijde inkoop van hun nagelproducten en pedicure producten tegen zeer concurerende prijzen.

Wij creëren waarde voor onze klanten door hen de meest betrouwbare nagelproducten en pedicure producten te leveren. Wij leveren de merken: IBD, Ez Flow, Scence, INM, Orly, Chieff, Orthofex, Samen Werkende Pedicures en Nc Products. Ook leveren wij pedicureproducten zoals Gehwoll, Laufwunder, Samen werkende pedicures, Busch en vele andere merken. Verder leveren wij diverse behandelstoelen voor de pedicure en schoonheidspecialiste Maar ook voor uw aankoop van uw pedicuremotor bent u bij ons welkom. We waarderen uw aanhoudende trouw en zien uit naar nieuwe professionele hoogtepunten in de toekomst. Wij zijn in onze nagelproducten sector toonaangevend doordat wij kwaliteit leveren en verantwoordelijkheid nemen voor onze nagelproducten en pedicureproducten. Onze visie is: vandaag besteld morgen in huis! Met deze visie geven wij weer wie en wat we zijn: ambitieus, optimistisch en resultaatgericht. Het verwoordt ons vertrouwen in onze kracht om obstakels te overwinnen en onze doelen te halen. Dit maakt dat wij ons onderscheiden in de nagelgroothandel en pedicuregroothandel. Onze normen, onze missie en visie vereisen dat we altijd en zonder compromissen de volgende normen hanteren: Streef ernaar klanten altijd tevreden te stellen. Kijk kritisch naar hoe we zaken aanpakken en probeer dat te verbeteren. Heb hart voor onze klanten. • Wees eerlijk, altijd. • Meet succes af aan blijvende winst.

 
Groet directie
Rene en Natascha
 
 
Copyright © 2021 The Nail Company. Alle rechten voorbehouden.