Vakantiesluiting van 22 juni tot en met 13 july.

 

Laufwunder

Laufwunder
Laufwunder : In onze pedicuregroothandel en webshop vind u een breed scala aan pedicureproducten waaronder ook de producten van Laufwunder. Laufwunder pedicureproducten staan garant voor een perfecte verzorging van de voeten. De voetencreme en vloeistoffen zijn een combinatie van huidvriendelijke grondstoffen, plantenextracten en natuurlijke substanties. Door gebruik van deze eersteklas grondstoffen wordt een goede kwaliteit gegeven

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Laufwunder HYDRO balsem
  Laufwunder HYDRO balsem
  0%
  Reviews

  Vanaf € 17,78

   

  Laufwunder HYDRO balsem.

   

  Laufwunder Voetcreme. Door toevoeging van 10% Ureum helpt Hydrobalm het vochtgehalte in de huidlagen herstellen en te stabiliseren. De natuurlijke barierre-funcite van de huid zal weer funktioneren. De samenstelling van deze creme zorgt ervoor dat de creme snel intrekt.

   

   

   

   

  Leverbaar in 75 ml, 500 ml, 1000 ml.

   

  Lees verder

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laufwunder Voetencreme

Laufwunder voeten creme wordt geproduceerd in Duitsland en staat al jaren bekent om zijn kwaliteit. Bij the -nailcompany koopt u al uw laufwunder creme's tegen de beste prijs.
De laufwunder creme word uit voorraad geleverd dus ook nog snel en gratis geleverd. De best verkochte Laufwunder creme is de schrunden ( kloven )creme. Deze laufwunder kloven creme geeft goed reslultaat bij regelmatig gebruik.

Verder is de laufwunder voetencreme verdeeld onder laufwunder blauw, laufwunder groen, laufwunder rood. Luafwunder heeft ook speciale creme's voor de diabetische voet.

 

 

 

Copyright © 2021 The Nail Company. Alle rechten voorbehouden.