Word VIP-member en bespaar 10% op al je nagelproducten!

 

Met deze voetverzorgings producten zijn je voeten zo klaar voor de zomer?

Je bent nagelstyliste en bent een expert in het lakken van nagels, het verzorgen van handen en nagels,
dus waarom ook niet de voeten erbij? 

 

Cosmetische voetverzorging in jouw nagel of pedicuresalon.

Het geven van cosmetische voetverzorging zorgt voor extra klanten, en extra inkomsten.
Een win win situatie dus.

Je hebt niet veel ruimte nodig om dit te kunnen organiseren en ook geen grote investering. 

Natuurlijk heb je wel producten nodig.

  

Voetenverzorging producten van Pronails Footcare S.O.S 

Deze voetverzorgings producten zijn op schuimbasis en hebben een super goede werkaam ingrediénten.

De belangrijkste ingrediénten zijn Urea en Co-Enzyme Q10 uit dit zeer effectieve ProNails voetverzorings productenlijn.
Urea zorgt ervoor dat huidcellen extra vocht kunnen absorberen en verbetert de huid zonder de dermatologische textuur te schaden. Het vergemakkelijk took de absorptie van actieve ingrediënten.
Co-Enzyme Q10 verbetert de elasticiteit van de huid en helpt om ze terug te brengen in haar gezonde staat. De voetverzorgings producten van Pronails zijn voor proffesioeel gebruik ,
maar bied ook thuisverzorgings producten.

Dit stimuleert dus de verkoop in jouw nagelstudio.

Deze voetverzorgings producten zijn op schuimbasis en vrij van alcohol en parfum.  Ze bevatten geen minerale oliënen zijn geschikt voor diabetici. De voetverzorgings mousses zijn gemaakt op basis van een wetenschappelijk ontwikkelde formule die bestaat uit een balans van wateren natuurlijke lipiden die onmiddellijk door de huid worden opgenomen.

 

De voetverzorgings producten lijn bestaat uit:

 

Pronails septic bleu spray 

Deze desinfecterende voetenspray is de hygiënische start voor iedere pedicure.

Pronails voeten soak:

Dit is een mild PH-gebalanceerd, reinigend concentraat voor de voeten. Het reinigt en desinfecteert de voeten zonder ze te dehydrateren dankzij de aanwezigheid van 10% UREA. Elke eeltplek op de voeten zal verzachten tijden het voetbad, wat de pedicuretijd kan verminderen met 30%.

Pronails voeten scrub:

Heerlijk geurende, verkoelende voeten en benen scrub. De suikerkristallen stimuleren de bloedcirculatie, verwijderen dode huidcellen en verzachten de ophoping van eelt. De suikerkristallen bevaten alfa-hydroxy, essentieel voor een stralende huid. Het verfrissend effect en het zijdezacht gevoel is een resultaat van de gecombineerde werking van eucalyptusolie, theeboomolie en sheaboter. Eucalyptusolie heeft een zuiverend en verkalmend effect en antiseptische bestandsdelen. De eucalyptusolie wordt versterkt door theeboomolie, wat antimicrobe-bestandsdelen bevat en hersteld de natuurlijke huidbalans. Sheaboter zorgt voor hydratatie, elasticiteit en een zijdezachte huid.

Pronails callus off:

Dit is een product dat je niet kunt missen tijdens de behandeling. Je kun thet gebruiken op de nagelriemen en eeltplekken.

Dit is een snelle en uiterst doeltreffende eeltverweker voor de voeten. Het bevat 18% UREA en een niet-agressieve formule die na de behandeling niet hoeft te worden afgespoeld. Gebruik Callus Off in combinatie met de Magic Foot File & Magic Toe File voor optimale verwijdering van eelt. 

  

Pronails massage mask.

Smeltend massage voeten masker voor langdurig gehydrateerde en zijdezachte voeten! Deze rijke gelformule boordevol voedende oliën, smelt tot een perfect glijdende massage balsem en laat voeten heerlijk zacht en diep gehydrateerd nagenieten van de pedicure

7 Voedende oliën voor 7 dagen lang hydratatie!

  

 

 

Bekijk stappenplan video:

 

Bekijk ook de Voetverzorgingsproducten voor thuis:

 

 

Delen:

Copyright © 2021 The Nail Company. Alle rechten voorbehouden.