Vakantiesluiting van 22 juni tot en met 13 july.

 

Cursus nagelstyling online

U kunt bij The Nailcompany nu ook terecht voor een online cursus nagelstyling. Met deze online nagelcursus kunt u leren hoe u een set nagels kunt maken. De online nagelstyling cursus bestaat uit een tekstgedeelte en per onderwerp een instructie filmpje. De online nagelcursus is geschreven door een ervaren docent nagelstyling die al meer dan 15 jaar ervaring heeft in het nagelvak. U kunt kiezen uit 3 cursussen: - Acrylnagels - Gelnagels - Gellak  aanbrengen Wil je weten of dit iets voor jouw is? Schrijf je dan in voor de GRATIS kennisnmaking cursus nagelstyling.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. SALE Online cursus professional
  Online cursus professional
  0%
  Reviews
  Special Price € 149,00 Regular Price € 199,00
   

  Wil je ook mooie kunstnagels leren zetten,die wel blijven zitten zonder dat ze aan de zijkanten en achterkant loslaten?

  Dat kan met deze online cursus met begeleiding.
  Je volgt de cursus in je eigen tijd en kunt vragen stellen aan een ervaren nagelstyling docent en ontvangt wekelijks uitleg met instructiefilmpjes.

   

  Lees verder

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Online Cursus Nagelstyling 

U kunt bij The Nailcompany nu ook terecht voor een online cursus nagelstyling. Met deze online nagelcursus kunt u leren hoe u een set kusntnagels kunt maken. De online nagelstyling cursus bestaat uit een tekstgedeelte en per onderwerp een instructie filmpje. De online nagelcursus is geschreven door een ervaren docent nagelstyling die al meer dan 15 jaar ervaring heeft in het nagelvak. U kunt kiezen uit 3 cursussen: - Cursus Acrylnagels - CursusnGelnagels - Cursus Gellak  aanbrengen Wil je weten of dit iets voor jouw is? Naast de korte trainingen is er ook een uitgebreide versie. Een online cursus met begeleiding , Deze word afgerond met een certificaat nagelstyling. Bekijk de online nagelstylingen cursussen en kies je favoriet. Direct beginnen met nagels maken. 

Copyright © 2021 The Nail Company. Alle rechten voorbehouden.