Vakantiesluiting van 22 juni tot en met 13 july.

 

celstofdeppers

As low as € 3,50
Op voorraad
celstofdeppers om nagel schoon te maken.

Celstofdeppers, zelletten 4,5 x 5cm, op rol, per 2 x 500 stuks in een verpakking Zak van 2 rollen celstofdeppers van Lohmann & Rauscher.

Afmeting depper: 4 x 5cm. Per rol 500 deppers.

Makkelijk afscheurbaar door de geperforeerde scheurrandjes en pluisvrij

Gebruikt in de nagelstudio , pedicure salon, schoonheidssalon en ziekenhuizen Voor het reinigen van materiaal: penseel, plaklaag ontvetten etctra

Nailwipes zijn zachte en absorberende doekjes die worden gebruikt in de cosmetische industrie om nagellak en andere nagelproducten te verwijderen, en om de nagelplaat voor te bereiden op het aanbrengen van nieuwe nagellak.

De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen of viscose en zijn ontworpen om de nagelplaat voorzichtig schoon te maken zonder de natuurlijke nagel of de huid eromheen te beschadigen.

Nailwipes zijn hygiënisch verpakt om contaminatie te voorkomen en zijn gemakkelijk te gebruiken.
Een klein beetje nagellak remover of een ander reinigingsmiddel kan op het doekje worden aangebracht, waarna het zachtjes over de nagelplaat kan worden gewreven om nagellak, glitters of andere nagelproducten te verwijderen.

Naast het verwijderen van nagellak en andere nagelproducten, kunnen nailwipes ook worden gebruikt voor het reinigen en voorbereiden van de nagelplaat voordat nieuwe nagellak wordt aangebracht. Door de nagelplaat grondig te reinigen, kan de nagellak beter hechten en langer blijven zitten.

Nailwipes zijn een onmisbaar instrument voor professionals in de nagelindustrie, maar ook voor thuisgebruik. Ze zijn betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waardoor ze een handig en veelzijdig product zijn om bij de hand te hebben.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:celstofdeppers
Uw waardering
Copyright © 2021 The Nail Company. Alle rechten voorbehouden.