Vakantiesluiting van 22 juni tot en met 13 july.

 

Nagel kniptang met fijne hoek

€ 39,95
Op voorraad
Nagel knip tang met fijne grip

Ontketen de precisie met onze Goedkoopste Pedicureproducten Nageltang met Fijne Hoek, ontworpen om moeiteloos ingegroeide nagels vast te pakken en nagelresten te verwijderen.

Met een gestroomlijnde lengte van 12 cm en vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal, biedt deze pedicuretang van Goedkoopste Pedicureproducten niet alleen uitstekende prestaties, maar ook een langdurige betrouwbaarheid.

Speciaal ontworpen voor gebruik bij tunnelnagels, beschikt deze pedicuretang over een unieke combinatie van een platte kant aan de binnenzijde, perfect om onder de nagel te schuiven,
en een bolle kant om stevig grip te krijgen voor nauwkeurige verwijdering.

Houd uw instrumententafel georganiseerd en overzichtelijk met onze RVS Instrumenten Organizer van Goedkoopste Pedicureproducten, waardoor al uw pedicuretangen binnen handbereik zijn voor elke behandeling.

Voor een grondige reiniging adviseren wij het gebruik van een ultrasoon apparaat, waardoor uw pedicuretangen keer op keer worden gereinigd tot in de kleinste details.

Ervaar de kracht van precisie met onze Goedkoopste Pedicureproducten Nageltang met Fijne Hoek - uw essentiële partner voor nauwkeurige en effectieve voetverzorging.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nagel kniptang met fijne hoek
Uw waardering
Copyright © 2021 The Nail Company. Alle rechten voorbehouden.