Vakantiesluiting van 22 juni tot en met 13 july.

 

Pronails Anti-Age Hand Cream Rich SPF 15 50 ml

€ 7,83
Niet op voorraad
VIP Prijs: € 7,05
De Rich versie van de anti-age handcrème heeft een rijke formule die de droge, meer veeleisende huid diepgaand voedt en hydrateert. • Een mix van sterke actieve ingrediënten en optische rimpelvullers zullen helpen om de huid langer jong en gezond te houden. • De SPF15 beschermt tegen de dagelijkse blootstelling aan schadelijke UVA en UVB stralen. • De handen zijn diep en langdurig gehydrateerd en worden beschermt tegen luchtvervuiling. Vrije radicalen maken geen schijn van kans dankzij de hoge dosis antioxidanten!
Anti-Age Hand Cream Rich SPF 15 50 ml De Rich versie van de anti-age handcrème heeft een rijke formule die de droge, meer veeleisende huid diepgaand voedt en hydrateert. • Een mix van sterke actieve ingrediënten en optische rimpelvullers zullen helpen om de huid langer jong en gezond te houden. • De SPF15 beschermt tegen de dagelijkse blootstelling aan schadelijke UVA en UVB stralen. • De handen zijn diep en langdurig gehydrateerd en worden beschermt tegen luchtvervuiling. Vrije radicalen maken geen schijn van kans dankzij de hoge dosis antioxidanten!

Anti-Age Anti-oxidanten beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf die huidveroudering veroorzaken. Optische rimpel-vullers SPF 15 Zal de huid beschermen tegen UVA- (aging) en UVB- (burning) stralen. Anti-Pollution Deep Moisturizing Hand Cream Rich: is een rijkere formule die een diepe en langdurige hydratatie verzekert voor een droge of verouderde huid.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pronails Anti-Age Hand Cream Rich SPF 15 50 ml
Uw waardering
Copyright © 2021 The Nail Company. Alle rechten voorbehouden.